Διασπορά μίσους...

Σε ένα εθνικιστικό χυδαίο παραλήρημα που ταυτίζεται σε περιεχόμενο και εκφράσεις με το ναζιστικό μόρφωμα προχώρησε χθες ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος».

Με φράσεις του...

τύπου «γουστάρετε να προδώσετε», «συριζοκομιτατζήδες» μέχρι και με... υπόκωφες απειλές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά αποφάσισε το δίδυμο της εφημερίδας να χαράξει την «εθνική γραμμή» για το «Μακεδονικό».

Οπως το 2008 έτσι και σήμερα με τις περίφημες τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις του τύπου «συμφωνείτε ή όχι με τον όρο "Μακεδονικό"» ο εκδότης οραματίζεται νέες εθνικές συνάξεις.

Οι πολεμόχαρες κραυγές ακύρωσαν στο παρελθόν μια λύση που θα άφηνε περιθώρια στην ομαλή συμβίωση γειτονικών λαών. Τα ίδια φαινόμενα απειλούν και σήμερα να τινάξουν στον αέρα τις νέες διαπραγματεύσεις στη βάση όσων είχαν συμφωνήσει οι εκπρόσωποι των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου.

Η φυλλάδα του Αναστασιάδη στο εθνικιστικό της ανέξοδο μάρκετινγκ διαχέει και πάλι φανατισμό στους πολίτες και μάλιστα χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα, μια και ΥΠΕΞ δεν είναι πλέον η Ντόρα Μπακογιάννη!...


Α.Ψ, efsyn.gr