“Pallaqinka” plus 5 more Kuzhina Shqiptare |
- Pallaqinka
- Bukën bajat, bëje të shijëjshme!
- “1001” arsye se pse duhet të konsumoni shpesh bizele
- Katrorka me biskota dhe karamel
- Ëmbëlsirë me vishnje
- Si t’i ruani bananet e freskëta për sa kohë të dëshironi
| Posted: 21 Jan 2017 04:59 AM PST The post Pallaqinka appeared first on Kuzhina Shqiptare. |
| Bukën bajat, bëje të shijëjshme! Posted: 21 Jan 2017 04:17 AM PST The post Bukën bajat, bëje të shijëjshme! appeared first on Kuzhina Shqiptare. |
| “1001” arsye se pse duhet të konsumoni shpesh bizele Posted: 20 Jan 2017 09:07 PM PST Bizelja është një ndër perimet më të shijshme dhe më të shëndetshme të pasura me lëndë ushqyese që marrin pjesë në ndërtimin e muskujve. |
| Katrorka me biskota dhe karamel Posted: 20 Jan 2017 09:07 PM PST The post Katrorka me biskota dhe karamel appeared first on Kuzhina Shqiptare. |
| Posted: 20 Jan 2017 09:07 PM PST The post Ëmbëlsirë me vishnje appeared first on Kuzhina Shqiptare. |
| Si t’i ruani bananet e freskëta për sa kohë të dëshironi Posted: 20 Jan 2017 09:07 PM PST Ju ndoshta nuk e dini, por bananet njësoj si të gjithë frutat e tjera kanë nevojë të qëndrojnë të freskëta, në mënyrë që të ruajnë të gjitha vitaminat dhe vlerat e tyre ushqyese.Ju e dini që nuk duhet t'i mbani kurrë bananet në frigorifer pasi ajri i ftohtë i nxin bananet dhe iu heq një numër të madh vlerash ushqyese. Gjëja më e mirë që ju mund të bëni është që rrënjët e tugës së bananeve t'i mbështillni me letër alumini. The post Si t'i ruani bananet e freskëta për sa kohë të dëshironi appeared first on Kuzhina Shqiptare. |
| You are subscribed to email updates from Kuzhina Shqiptare. To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
| Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States | |





